Shanghai aku datang

Comment

My story
rp_shanghai5-1024x768.jpg

Ini hanya gambar lama, kisah lama semasa di Shanghai… yelah bukan jejalan selalu pun..sesekali jadi pelancong rasa seronok kan kan…mana yang gambar di kabur tu..minta di abaikan…masing-masing tengok jer permandangan di belakangnya sahaja… Menara menyamai Menara Kuala Lumpur tapi Ini Menara Pudong Park di Lujiazui, Shanghai. Gambar seterusnya adalah tour leader kami sepanjang di sana.. orangnya memang besar..aku jer yang kecik..huhu seterusnya gambar waktu malam semasa kami menyusuri sungai besar Huangpu River dengan Cruise ni..Dan gambar paling terakhir adalah di Tasik West Lake…menarik tempat ni..

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA             OLYMPUS DIGITAL CAMERA              OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge