Beijing yang dingin

Comment

My story
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tak mampu mendaki Tembok Besar China ni…menggigil kaki, tiba2 waktu macam semua darah turun ke kaki..waaaaaaa….First time jadi gayat hanya kerana tangga tu sahaja. Langkah tangga tu agak besauuuu..kakiku yang kecik ni..rasa macam nak kena melompat pulak…Naik mampu.. Nak turun balik ke bas..rasa macam nak serender jerrrrrr…kebetulan tak ada ke orang nak dukung..huhuhu beri upah kot2 ada …. suhu hanya sekitar 8-15C sahaja…

beijing

Reason paling kukuh kenapa gayat dan tertiba tak mampu mendaki di Tembok Besar China adalah kerana demam….batuk berkali2 dan selesema yang kuat. dalam bas aku sorang jer yang batuk tak henti2…semua orang sibuk nak beri lozenges- ambik semua dan telan habis..huhuhu..Kalau dah demam apa nak buat..layan jer gerak- tak akan nak kena tidur kat hotel pulak kan kan.. Jika ada orang nak dukung ala-ala korea tu..aku nak angkat tangan dulu..hehehehe..tapi Lee Min Ho laaaa..adoiii ke Korea pulak meraban. Entah mana Lee Min Ho pun tak datang ke Beijing..huhuhu…Suasana di belakang tu adalah Stadium Sarang Burung untuk persiapan Sukan Olimpik…ambikk berkatttttt!!!  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge